CELL SUPPORTING MOLECULES (C.S.M.) 

De arts Dr. med. Panaijotes Kleanthous heeft zijn gehele leven aan de wetenschap gewijd en hij had succes bij zijn onderzoekingen.

Gebaseerd op zijn ervaringen als medisch arts bij de behandeling van ouderdoms-ziekten ontwikkelde hij een verjongingskuur voor de huid, de

Skintone – sono beauty lifting 

Hij gebruikte daarbij de onderzoeksresultaten van een celbioloog welke in onze cellen de zogenaamde ‘cell supporting molecules’ (c.s.m.) ontdekte. Deze cell supporting molecules (c.s.m.) zijn de informatiedragers voor de regeneratiekwaliteit van ons organisme. Deze cell supporting molecules zijn tot een leeftijd van circa 25 jaar in voldoende mate in onze cellen aanwezig.

Met toenemende leeftijd neemt hun aantal echter af en daarmede ook de informatieuitwisseling binnen een cel en tussen de cellen onderling. Deze informatieuitwisseling is voor het handhaven van de celfuncties en voor een evenwichtige groei van de cellen van uitermate groot belang.

Het principe van KLEANTHOUS berust op de onafgebroken verbetering van de huidstructuur met cell supporting molecules (c.s.m.) Of het nu gaat om mimische rimpels, weefselverslapping of haaruitval, cell supporting molecules (c.s.m.) helpen langdurig en betrouwbaar de huidfuncties te herstellen.

Dit vormt de basis voor een waarlijke anti-aging.

Ultrasone geluidstrillingen zijn voor het menselijke oor niet waarneembaar.

Het zijn zeer hoge tonen in het gebied van meer dan 20.000 trillingen per seconde (Herz) Al vele jaren lang gebruiken sportartsen hoogfrequente trillingen als hulpmiddel om werkzame stoffen in de huid in te brengen

Het gebruik van ultrasone geluidstrillingen in de cosmetische wereld dateert pas van het begin der 1990-er jaren

Ook op dit gebied was het Dr. Kleanthous die een voortrekkersrol vervulde.

Om te bereiken dat bij de door hem ontwikkelde anti-aging-kuur zo veel mogelijk cell supporting molecules (c.s.m.) in zo kort mogelijke tijd in de huid ingebracht konden worden gebruikte hij als eerste de microvibratie van het ultrasoon in een cosmetische toepassing.

Geluidstrillingen ontslakken de huid en verbeteren de opname van werkzame stoffen. Als bijkomend effect worden daardoor littekens gladder gemaakt, collageen wordt gevormd, onzuiverheden in de huid worden verminderd en de doorbloeding van het weefsel wordt verbeterd.

Dankzij KLEANTHOUS is het gebruik van ultrasone geluidstrillingen een toonaangevende technologie bij cosmetische behandelingen geworden.

Nieuw en juist zo revolutionair is de combinatie van ultrasone geluidstrillingen met spectraallicht en sonoresonantie.

Met nauwkeurig ingestelde hoogfrequente trillingen wordt het resultaat van vrijwel elke cosmetische behandeling sterk verbeterd.

DR. KLEANTHOUS CELLULAR SYSTEM

Meer dan 20 jaar ervaring met celregeneratie en met anti aging vormen de betrouwbare basis voor een uniek verzorgingssysteem dat uitsluitend is aangepast aan de behoeften van de huid. 

Na een zorgvuldige huiddiagnose en een uitvoerig advies door perfect geschoolde cosmetische schoonheidsspecialistes worden uit de grote hoeveelheid aangeboden mogelijkheden die producten gekozen die juist geschikt zijn voor de individuele behoefte van uw huid. 

Bij het verzorgingssysteem worden uitsluitend combinaties van werkzame bestanddelen toegepast welke uw huid de mogelijkheid bieden om de door de leeftijd veroorzaakte veranderingen terug te dringen. 

Of het nu gaat om vermindering van rimpels, het verbeteren van de celstructuur, de bescherming tegen vrije radicalen, het verbeteren van de collageensynthese of de verhoging van het vochtgehalte van de huid, cell supporting molecules (c.s.m.) helpen langdurig en betrouwbaar om de functies van de huid te regenereren. 

De basis voor een werkelijke anti aging 

SKINTONE Sono Beauty Lifting – Anti-aging op zijn best.

Het is meestal niet de leeftijd op zich waarover we ons zorgen maken. Wat we wel willen is er jong blijven uitzien, het jeugdige uiterlijk willen we behouden. We willen juist onze mooie lach, de gladde, strakke huid en onze positieve uitstraling bewaren. Om er voor te zorgen dat zoiets mogelijk is en u zich nooit problemen over uw leeftijd behoeft te maken heeft KLEANTHOUS het unieke en innoverende verzorgingsconcept SkinTone ontwikkeld. 

Onafhankelijk van uw leeftijd en uw type huid, voor mannen zowel als vrouwen uitermate geschikt, werkt het concept aan de basis van de huidverjonging, de cellen. 

Het verzorgingsconcept is werkzaam omdat de aanwezige cell supporting molecules (c.s.m.) de informatiedragers voor een gezonde celgroei zijn. De huid gaat zich zichtbaar jonger en vitaler gedragen. 

Het resultaat mag gezien worden!

24/7 – Uw dagelijkse verzorging

Leven heet verandering. Omgevingsinvloeden, seizoenen en levensomstandigheden wisselen voortdurend. Onze huid moet zich aanpassen en reageert op deze veranderingen. Niet altijd slaagt de huid er in om in balans te blijven. Enerzijds moet ze haar zuurgraadbescherming opbouwen, anderzijds het vochtgehalte op peil houden. Soms geraakt ze uit haar evenwicht en reageert met roodheid en/of verhoorningen. 

Systematische verzorging met cell supporting molecules (c.s.m.) ondersteunt actief de natuurlijke huid-functies. 

Uitgelezen plantenstoffen dragen bij tot de werkzaamheid van elk product. Daarmee kan de huid haar eigen bescherming opbouwen. Ze komt weer in balans en gedraagt zich biologisch gezien jonger. Regelmatige verzorging helpt uw huid zichzelf te helpen en er fris en stralend uit te zien.

SILIA – Body Concept

Of de droom van een droomfiguur waarheid kan worden hangt er van af wat we bereid zijn om er voor te doen en hoeveel tijd we willen investeren in onze droom.Juist zo waardevol als de tijd die we ons nemen voor onze lichaamsverzorging moeten ook de producten zijn waarmee we onszelf verwennen. 

Bamboe, hoppe, zee-algen, coffeïne, rosskastanje, soja-eiwitten, L-carnitine, cacaoboter, jojoba olie en vele andere hoogwaardige bestanddelen vormen de basis van de buitengewone resultaten die met deze producten behaald kunnen worden 

SILIA – body concept verzorgingsproducten vervullen de meest uiteenlopende eisen van de verschillende delen van ons lichaam en hebben toch een gemeenschappelijke filosofie: 

ZE GEVEN U DE MOGELIJKHEID UW DROOMFIGUUR TE BENADEREN.