Wat is ELEMENTALS®?

Elementals® is een productlijn met een minimalistisch concept. Wij houden de lijst van bestanddelen zo kort mogelijk en maken geen gebruik van onnodige vulstoffen. We richten ons op het beste uit de natuur en leveren juist datgene wat de huid werkelijk nodig heeft.

Wat is het verschil tussen Elementals® en andere verzorgingsproducten ?

Elementals® bevat toonaangevende bestanddelen in een nieuwe, gepatenteerde vorm van micro-capsules, opgenomen in een buitengewone formule van hoog- en laagmoleculaire hyaluronzuren.

Elementals® is geen cosmetische productlijn in de gebruikelijke zin van het woord maar een ‘skinbooster’ die aangepast kan worden aan de individuele behoefte van de huid. Tevens is Elementals® perfect combineerbaar met elke andere vorm van huidverzorging.

Pycnogenol® is een werkzaam, natuurlijk antioxidant gewonnen uit de schors van de franse pijnboom. Talrijke, klinische onderzoeken bevestigen de hoge werkzaamheid op de huid.

Resveratrol, gewonnen uit de schillen van de rode druif, is eveneens een krachtig antioxidant en biedt een effectieve anti-aging werking. De gepatenteerde verwerking in micro capsules van de bestanddelen garandeert een optimale stabiliteit en een hoge werkzaamheid. De bestanddelen komen eerst vrij door de zachte druk bij het aanbrengen op de huid.

Aanbevolen wordt de toepassing ’s morgens en ’s avonds op de gereinigde huid. Het is voldoende om 1 à 2 ‘pompjes’ dun op de huid aan te brengen en gelijkmatig in te masseren. Is ook uitstekend geschikt in combinatie met andere Elementals® of met uw gebruikelijke verzorgingsproducten.

C Fusion beschermt de werkzame bestanddelen door de toepassing van polymere micro capsules. Deze bescherming tegen onder andere licht, oxidatie en interactie met andere bestanddelen garandeert de hoogste stabiliteit en een constante effectiviteit.

De toegepaste cocktail van actieve bestanddelen vermindert de veroudering van de huid, stimuleert de regeneratie en bevordert de vorming van collageen. Door de toepassing van de gepatenteerde technologie met micro capsules komen de werkzame bestanddelen eerst vrij door de zachte druk tijdens het aanbrengen op de huid. Aanbevolen wordt de toepassing ’s morgens en ’s avonds op de gereinigde huid. Het is voldoende om 1 à 2 ‘pompjes’ dun op de huid aan te brengen en licht in te masseren.

Zeer geschikt als toepassing samen met een moderne medische beauty behandeling zoals bijvoorbeeld ultrasoon, microneedling, hoogfrequent of iontophorese. Ideaal in combinatie met een ander Elementals® product of met uw gebruikelijke verzorgingsproducten.

Zuiver Retinol in gepatenteerde micro capsules is het geheim achter Vitamine A-Multi actief. Daarmee wordt niet alleen de hoogste stabiliteit bereikt maar ook de mogelijkheid om de werkzaamheid te regelen. Afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid kan gekozen worden tussen een milde of meer intensieve peeling.

Ideaal als aanvulling op de gebruikelijke verzorging voor een egaal huidoppervlak of ter verbetering van de huidstructuur, bijvoorbeeld bij acne of sterke pigmentering. Afhankelijk van het gewenste resultaat ’s avonds dun ( 1 à 2 pompjes) of intensief (tot 6 pompjes) op de gereinigde huid aanbrengen en aansluitend, dun, een hydraterende crème gebruiken.

Om de huid op een milde wijze op te frissen wordt een behandeling van 3 à 4 maal per week aanbevolen. Voor een meer intensieve kuur van 4 à 6 weken wordt een behandeling elke tweede dag aanbevolen. Tijdens de toepassing aan UV bescherming denken en intensieve zonnestraling vermijden.

Retinol kan ook gebruikt worden samen met de moderne medische beauty behandelingen zoals bijvoorbeeld ultrasoon, iontophorese, microneedling of hoogfrequent. Ook ideaal in combinatie met andere Elementals® of met uw gebruikelijke verzorgingsproducten.

In Azië al tientallen jaren en sinds kort ook in Hollywood vertrouwen vrouwen op de verjongende werking van Placenta-Extrakten. Anders dan bij de gebruikelijke verzorgingsproducten met natuurlijke placenta producten gebruiken wij een biotechnologisch geproduceerd product.

Dankzij een uiterst moderne fermentatie technologie kan een waardevolle cocktail van aminozuren, groeifactoren en vitaminen van het placentaweefsel worden geproduceerd. Een goede stabiliteit en een hoge effectiviteit in vergelijking met de gebruikelijke producten is bij omvangrijke klinische onderzoeken bevestigd.

Deze verjongings booster is bijzonder geschikt voor de veeleisende huid ter ondersteuning van de natuurlijke huidregeneratie. Het product is ook ideaal in combinatie met moderne medsche beauty behandelingen zoals bijvoorbeeld ultrasoon, intophorese, hoogfrequent of microneedling. Het gebruik van gepatenteerde micro capsules voor elk van de werkzame bestanddelen garandeert een hoge stabiliteit en een perfecte werking.

Toepassing ( 1 à 2 pompjes) op de gereinigde huid, ’s morgens of ’s avonds meerdere malen per week. Ideaal geschikt in combinatie met andere Elementals® of met uw gebruikelijke verzorgingsproducten.

Boordevol met natuurlijke werkzame bestanddelen zoals zwarte bessen, rozebottel en Aloe Vera. De huid krijgt een echte power-cocktail met hydraterende producten. Door het hoge gehalte aan anti-oxidanten is Moisture Infusion ook uitstekend geschikt voor de droge, gevoelige en problematische huid.

Ideaal als aanvulling bij andere Elementals®-producten voor een op maat gemaakte, individuele skinbooster cocktail.

Als toepassing wordt juist een combinatie met andere Elementals producten aanbevolen zoals bijvoorbeeld Retinol of als effectief hydraterend product bij een zeer droge huid. Vaak is één pompje al voldoende voor een verfrissende ervaring. Dit product is geschikt voor elk type huid en kan zonder problemen worden gecombineerd met uw gebruikelijke verzorgingsproducten.

Rode algen bevatten niet alleen strak makende proteïnen maar hebben ook de kracht verzameld van de mineralen uit de zee.

GABA is een natuurlijk, lichaamseigen, aminozuur dat onder andere ontspannend werkt op fijne lijntjes en rimpels. De spieren worden echter niet verdoofd en de uitdrukking van het gelaat wordt niet beХnvloed.

De synergie van rode algen en GABA ontspant de spieren in het gelaat, bewerkt een directe strak makende werking op de huid terwijl de rimpels gladder worden. De beschermende component in de rode algen ondersteunt het lichaamseigen afweermechanisme tegen celbeschadiging, van binnen zowel als van buiten.

Een pompje ’s morgens op de door mimische spieren veroorzaakte rimpeltjes gelijkmatig verdelen. Ideaal geschikt in combinatie met andere Elementals® producten of met uw gebruikelijke verzorgingsproducten.

Onjuiste voeding en storingen in de suiker-stofwisseling leiden in de loop van de tijd tot een “versuikering” van proteïnen zoals collageen en elastine. De proteïnen in de huid verharden als het ware. Stijfheid en brosheid van het weefsel leiden er toe dat rimpels ontstaan en door een soort vergelings verschijnsel ontstaat de typische “grauwsluier”.

Niacin en Red sage kunnen de gevolgen van deze “versuikering” verminderen. Door hun synergetische werking splitsen ze de eindproducten van dit biochemische proces en zorgen er op deze wijze voor dat de elasticiteit van de huid weer verbeterd wordt. Door deze ant-aging behandeling op moleculair niveau krijgt de huid weer meer spankracht en gaat er veel frisser uitzien.

Deze ‘skinbooster’ is ontworpen voor de vroegtijdig verouderde huid ter ondersteuning van het regeneratie proces. De aanbevolen toepassing is ’s morgens en ’s avonds op de gereinigde huid. Het is voldoende om 1 à 2 pompjes dun op de huid aan te brengen en licht in te masseren.

Ideaal om te combineren met andere producten uit het Elementals® programma of met uw gebruikelijke verzorgingsproducten.

Anti-aging betekent ook of juist ook voorkomen. Om onze huid tegen de dagelijkse “aanvallen” van binnen en van buiten te beschermen is het van groot belang om juist de rijpere huid regelmatig te verzorgen met de juiste voedingsstoffen.

De micro-voedingsstoffen (mineralen) Magnesium, Zink en Koper werken als katalysatoren bij verschillende enzymatische reacties. De synergetische werking stimuleert de stofwisseling in de cellen en verhoogt de ATP productie (het “prestatievermogen” van de cellen wordt verhoogd). Vrije radicalen worden geblokkeerd en de mitochondriën (de energiecentrales van de cellen) worden beschermd. Het resultaat is een gladdere en jongere huid. De toepassing wordt aanbevolen ’s morgens en ’s avonds op de gereinigde huid. 1 à 2 pompjes is voldoende, dun aanbrengen en licht inmasseren.

Ideaal geschikt in combinatie met andere Elementals® producten of met uw gebruikelijke verzorgingsproducten

De natuurlijke verhoorning van de huid, beschadiging door UV straling en een tot ontstekingen neigende situatie verslechteren het oppervlak van de huid. Met AHA/BHA combineren we in één product een moderne techniek met micro-capsules het synergetische effect van melkzuur en salicylzuur ter verbetering van de huidstructuur. De combinatie van een lichte oppervlakkige peeling (AHA) en het oplossen van de verhoornde cellen, onzuiverheden zowel als overmatige pigmentering (BHA) vernieuwt en verfijnt het huidbeeld.

Bij acne kan het als intensieve peeling worden gebruikt (3 à 4 pompjes over het gelaat verdelen). Bij de rijpe of meer problematische huid als ‘skinbooster’ gebruiken, 1 pompje samen met 1 pompje Moisture Infusion, ter vernieuwing van de cellen, om de huid op te frissen of meer helder te maken. ’s Avonds op de gereinigde huid aanbrengen en inmasseren, daarna een hydraterende verzorging gebruiken. Als intensieve peeling 3 à 4 maal per week als kuur gedurende zes weken. Als skinbooster tot 3 maal per week. Gedurende de toepassing denken aan UV bescherming en intensieve zonnestraling vermijden.

Het product is geschikt voor elk type huid en kan gebruikt worden in combinatie met andere Elementals® producten of uw gebruikelijke verzorgingsproducten.