BELICO HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN …

MEDISCHE BIOTECH COSMETICA MET DE DRIE TRAPPEN WERKINGSPIRAMIDE

WERKING
Voor een maximum aan snel zichtbare verbetering van het huidbeeld:
Een hoge dosering van werkzame bestanddelen uit de actuele stand van de ontwikkeling, waarvan de werking wetenschappelijk is bewezen, zoals bijvoorbeeld: Argireline, Regestril, Syncoll, Matrixyl 3000, Reguseb, Eyernat, Biophytex, Perfeline, Ectoine, Madecossoside, Renovage, Defensil, Derma White, Seboclear.

GEZONDHEID
Voor een gezonde huidbarriëre en basisverzorging: Natuurlijke olieën, vochtfactoren, meerschalige liposomen en plantenextracten zoals bijvoorbeeld granaatappelkernolie, nachtkaarsolie, avocado-olie, hyaluronzuur, allantoïne, aloe vera, panthenol, lindebloesemextract, zoethoutextract.

VERDRAAGZAAMHEID
Voor een uitstekende verdraagzaamheid: Huid-identieke bestanddelen en vitaminen zoals bijvoorbeeld: Squalane, ceramide, ureum, natuurlijke vitamine E, vitamine C, panthenol, alsook door BDIH voor “ gecontroleerde cosmetica” aanbevolen conserveringsmiddelen in de vorm van natuurlijke bestanddelen.

!!!

Alle cosmetische producten van Belico Derma Concept bevatten geen PEG, geen siliconen, geen minerale olie, geen parabenen, geen parfum en ook geen bestanddelen van dierlijke herkomst. Alle producten zijn met de beste resultaten dermatologisch getest op verdraagzaamheid.

HET BELICO DERMA CONCEPT…

Is een modern huidverzorgingsconcept.

Door middel van een harmonisch op elkaar afgestemde advies-, behandelings-, verzorgings- en productconcepten wordt binnen weinige weken een zichtbare verbetering van het huidbeeld bereikt.

BELICO HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN…..

worden volgens eigen recepturen in vooraanstaande duitse laboratoria door ervaren chemici in samenwerking met schoonheidsspecialistes, huidartsen en erkende schoonheidschirurgen samengesteld.

Om er voor te zorgen dat de producten voortdurend op het laatste wetenschappelijke niveau blijven en een maximale werking en verdraagzaamheid blijven bezitten, worden de Belico producten voortdurend verder ontwikkeld. Daardoor wordt gegarandeerd dat bij de praktische toepassing van de producten aan de hoogste verwachtingen kan worden voldaan:

  • Gegarandeerde werking.
  • 100 % vergoeding wanneer binnen 8 weken na het eerste gebruik geen zichtbare huidverbetering is opgetreden.
  • Met meerschalige liposomen met dieptewerking, werkzame bestanddelen worden diep in de huid ingesluisd.
  • Met waardevolle natuurlijke oliën, vitaminen, plantenextracten en unieke speciale producten met verzorgende etherische oliën.
  • Met een bijzonder hoge verdraagzaamheid door de toepassing van huid- en natuur-identieke producten.
  • Met buitengewone werking door hooggeconcentreerde, innovatieve bestanddelen.
  • Alle verzorgingsproducten zijn met de beste resultaten dermatologisch getest.
  • BELICO verzorgingsproducten bevatten geen parabenen, geen parfum, geen PEG’s, geen dierlijke producten, geen minerale olie, geen minerale wassen en geen siliconen.
  • Alle Belico producten zijn geschikt voor vrouwen en voor mannen, de geur is neutraal en de producten kunnen op de behoefte van elke huid nauwkeurig worden aangepast.
  • Maak altijd gebruik van de BELICO aanwijzingen voor de toepassing.

U kan alle producten bekijken op onze website www.belico.nl of hier downloaden via deze digitale versie van ons Belico boekje. Voor meer informatie kan u ons altijd contacteren.

HP_Belico

0p basis van meerschalige liposomen

De huidverzorgingsproducten van BELICO worden naar eigen receptuur in vooraanstaande laboratoria in Duitsland geproduceerd door ervaren scheikundigen. In samenwerking met huidartsen, schoonheidsspecialisten en erkende schoonheidschirurgen. In de BELICO verzorgingsproducten bevinden zich géén parabenen, géén parfum, géén dierlijke producten, géén minerale oliën, géén minerale wassen en géén siliconen.

De producten bevatten diepwerkende meerschalige liposomen welke de werkzame stoffen diep in de huid laten indringen. De producten zijn samengesteld met waardevolle natuurlijke oliën, vitaminen, plantenextracten en unieke producten met exclusieve, weldoende etherische oliën. Door de gebruikte natuurlijke inhoudsstoffen is de verdraagzaamheid zeer hoog. Door de afwezigheid van enig parfum en omdat de producten op de wensen van elk huidtype kunnen worden afgestemd zijn deze producten geschikt voor mannen zowel als vrouwen.

Het biotech huidverzorgingssysteem met werkzaamheidsgarantie.