De magie van Hyaluron

De magie van Hyaluron!

De wetenschappelijke naam is hyaluronzuur (ook bekend als hyaluronan) een glycosaminoglycans, een type molecuul dat deels uit suikers bestaat. Hyaluronzuur is een natuurlijke structurele component van de huid en is te vinden in het bindweefsel in het lichaam.

Dus waarom is hyaluronzuur dan zo’n geweldig ingrediënt? De magie ligt erin dat het in staat is vocht vast te houden. Het zou zelfs  er wordt zelfs beter vocht vasthouden dan welke welke natuurlijke of synthetische molecule.

Een spons is er niets tegen, één gram hyaluronzuur kan tot zes liter water opnemen en vasthouden! Daar vocht één van de belangrijkste eigenschappen is om de huid jong en jeugdig te houden is hyaluron een wondermiddel. Veroudering wordt tegengehouden en de huid blijft steviger en meer flexibel.

Hyaluronzuur zal dus een positieve invloed hebben op het vochtgehalte van de huid maar tegelijkertijd de buitenste huidlagen versterken. Een gezonde huidlaag ziet er beter uit en voelt zachter, gladder en voller aan: de kenmerken van een huid die er jonger uitziet. De huid zal er stralender en jonger uitzien!

Hyaluronzuur is ook veilig als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Extra sterkte: hyaluronzuur zorgt voor bescherming door antioxidanten tegen schade door vrije radicalen en zorgt op die manier voor minder ontstekingen.

Een echte krachtpatser tegen veroudering!

Huidverzorging in het voorjaar

Door het tekort aan licht en lucht, door het verschil tussen binnen- en buitentemperatuur gedurende de winterperiode, is de huid droger geworden.
In het gelaat ontstaan ruwe en rode vlekken en ook de lippen worden schilferig en droger.
Ook aan ons lichaam zijn veranderingen te bespeuren. Het tekort aan voldoende beweging zowel als de eindejaarsfeesten hebben vaak hun sporen nagelaten.
Met het dragen van onze voorjaarskleding komen de wintercontouren aan het licht!

TIP: VOCHT, VOCHT, VOCHT. Zorg dat u een goede crème smeert die voldoende vocht inbrengt. 

A/M Centella Crème

RIVOLI day and night spray

21 Trans Dermal Booster Serum

Volledig ingericht salon te huur voor beginnende (of uitbreidende) ondernemer

Voor een beginnende (of uitbreidende) schoonheidsspecialiste of een startende ondernemer, bieden we in Tongeren een volledige salon aan.

In dit salon kan gewerkt worden met onze hoogwaardige behandelingsproducten, hierdoor kan u met een kleine investering ervaring en kennis op doen en uw klantenkring uitbreiden.

Hebt u de wil om iets te bereiken, de motivatie om met goede resultaten meer geld te verdienen, bent u bereid om te werken aan uw zelfstandigheid dan is dit voor u een ideale mogelijkheid.

Te huur per dagdeel, kosten in overleg. Bel of mail ons voor meer informatie of een afspraak.

 

Nieuw product: Belico Antisept70 – ideaal voor huidherstellingen

ANTISEPT – 70

Gezonde hygiëne voor op reis

Een desinfecterende gel voor de huid en voor voorwerpen

Een verzorgend desinfectiemiddel met een aangename sinaasappelgeur,
onafhankelijk van lavabo en water. Werkt beschermend tegen besmetting in openbare gelegenheden, op reis en overal waar bijzondere aandacht voor hygiëne vereist is. Ook geschikt voor het ontsmetten van voorwerpen en instrumenten.

Het hoofdbestanddeel alcohol wordt al gedurende tientallen jaren toegepast als
betrouwbaar middel voor het desinfecteren van huid en handen in de medische wereld. Met een concentratie van 70% wordt het maximaal werkzame effect bereikt tegen bacteriën, schimmels en virussen.

Voor de verzorging van de huid bevat ANTISEPT-70 het product glycerine.
Daarmee wordt de huid gehydrateerd en beschermd tegen uitdrogen.

De kleine verpakking van 35 ml is ideaal voor onderweg.