NIEUWE INNOVATIEVE TOPPRESTATIE-BEHANDELINGEN VAN

RIVOLI

Het vegan alternatief voor injecties voor gelaat, hals, decolleté en handen

Een spray of een crème in plaats van een injectie?  “U heeft de keuze, wij hebben de alternatieven”

RIVOLI kan met de gouden trofee winnaar NEODERMYL ® en met het innovatieve product NOVHYAL ® de eerste twee Hyaluron injecties door esthetische chirurgen in gelaat, hals, decolleté en handen meer dan gelijkwaardig vervangen en dat zonder de bekende bijwerkingen.

Zelfs wanneer u reeds door een esthetisch chirurg met injecties behandeld bent kan RIVOLI het effect van die behandeling langdurig verlengen en maakt daardoor de behandeling nog meer effectvol. Roodheid verdwijnt en de huid kalmeert direct.

Het geheim schuilt in twee hooggeconcentreerde Anti-Aging serums. Eén voor de dag en één voor de nacht, te gebruiken voor gelaat, hals en decolleté. Beide serums kunnen eenvoudig als spray gebruikt worden.

Voor de handen is er de regenererende handcrème met vier specifieke behandel- werkingen en een op Botox gelijkend effect: vermindering van pigmentvlekken, minder rimpels en minder opvallende aders op de rug van de handen.

De huid wordt weer strakker, voller en jonger.

Alle RIVOLI producten geven een direct zowel als een langdurig resultaat. De producten bevatten geen parabenen en conserveringsmiddelen.

Les Spécifiques

HET ALTERNATIEF VOOR COSMETISCHE INJECTIES

Les Spécifiques van RIVOLI biedt, dankzij Neodermyl®, de allernieuwste innovatie op het gebied van groene chemie, een alternatieve oplossing voor cosmetische chirurgie met behulp van naalden. Uw huid zal u zeer dankbaar zijn voor deze unieke ervaring.

Rimpels worden minder zichtbaar, de huid wordt opgevuld, optimaal gehydrateerd, zijdezacht en krijgt een stralende teint.

Le Privilège

BASE TRAITANTE – ACTIEVE EGALISERENDE PRIMER

“Le Privilège” is “het wondermiddel” om poriën en roodheid van de huid te corrigeren en de teint te verbeteren door het toepassen van innovatieve moleculen die de productie van hyaluronzuur stimuleren. Deze primer is tevens ideaal als basis voor uw make-up en gaat het verouderingsproces tegen.

Les Mains

CRÈME RÉGÉNÉRANTE – REGENERERENDE HANDCRÈME

Juist zoals de befaamde L’Eau de Jour, Brume Hydra-Protectrice Anti-Âge van RIVOLI, biedt Les Mains, Crème Régénérante, een botox-achtig effect, zonder injecties!

De combinatie van de intensieve hydraterende en de verjongende werking van de hoogwaardige actieve bestanddelen zorgt er voor dat uw handen er snel soepeler en jonger uit gaan zien.

Le Décolleté

CRÈME LIFTANTE LUMIÈRE – LIFTENDE HALSCRÈME

“Le Decolleté”, Crème Liftante Lumière verstevigt en lift het gebied van de hals en het decolleté om de jeugdige uitstraling van de huid te verbeteren en deze te beschermen tegen UV-straling. Dit wordt bereikt door het gebruik van een dubbele activering van collageen en elastine.

L’Eau de Jour

BRUME HYDRA-PROTECTRICE ANTI-ÂGE – VOCHTBESCHERMENDE ANTI-AGING SPRAY

“L’Eau de Jour” is een magische, onzichtbare anti-aging spray die een laagje van actieve bestanddelen op de huid achterlaat. Het verouderingsproces wordt vertraagd door zowel de synthese van hyaluronzuur als de productie van collageen I, III en elastine te stimuleren. Fixeert de make-up en houdt deze op zijn plaats.

L’Eau de Nuit

BRUME REVITALISANTE – REVITALISERENDE SPRAY

De gehele dag wordt de huid gebombardeerd met vrije radicalen uit de omgeving.

L’Eau de Nuit is het resultaat van de laatste wetenschappelijke doorbraak in huidonderzoek: een spray voor de nacht met een combinatie van unieke actieve bestanddelen om de huideigen ontgiftende eigenschappen te verbeteren en het regeneratieve proces te versnellen.