Fruitzuren verbeteren significant het huidbeeld 

Op basis de huidige trend “Pure Huidvernieuwing” hebben nieuwe wetenschappelijke onderzoekingen in de laatste jaren nieuwe wegen en nieuwe perspectieven voor de verzorging van de huid geopend. 

In het bijzonder door middel van de afschilfering van de huid met behulp van fruitzuren. 

Op basis van dit principe heeft MSB de Professionele Fruitzuur Behandeling ontwikkeld. 

Tijdens een bepaalde behandeling worden werkzame stoffen op de huid gefixeerd maar worden ook werkstoffen in de huid ingesluisd. 

De toegepaste fruitzuren zijn van natuurlijke oorsprong. 

Ze worden gemaakt uit de vruchten van het suikerriet 

Wat is de werking van fruitzuren ? 

• De hoornhuid wordt gladder, rimpels worden afgezwakt (epidermale rimpels) 

• De celvernieuwing en de regeneratie wordt bevorderd 

• De collageen- en elastine-aanmaak wordt gestimuleerd 

• De huidstructuur wordt verbeterd 

• De huid wordt zichtbaar meer helder, fijner en jeugdiger 

• Beschadigingen door de zon, door roken of door veroudering worden hersteld 

• Onzuiverheden verdwijnen 

• Het hydraterend vermogen van de huid wordt verhoogd 

• Pigmentvlekken vervagen

HP_MSB

MSB Medical Spirit of Beauty is een concept dat in zijn werking en resultaten producten biedt met het doel: optimale huidverzorging door synergie van cosmetica en geneeskunde. Ervaring, kennis en voortdurend intensief onderzoekende ontwikkelaars staan enerzijds voor effectiviteit, kwaliteit en veiligheid van elk MSB product en anderzijds voor de garantie om steeds nieuwe kennis te laten instromen, wat ertoe heeft geleid alle producten volledig te vernieuwen. De doelgerichte oplossingen voor de huidverzorging onderscheiden zich van gebruikelijke cosmetische producten door het gebruik van speciale, therapeutisch werkzame stoffen in bijzondere concentraties.

Daarmee zet MSB nieuwe, toekomstgericht maatstaven. Het uitgekiende zorgsysteem lost eenvoudig maar effectief de complexe eisen aan huidverzorging op. Directe en aanhoudende verbetering, herstel en behoud van natuurlijke schoonheid door het eminente samenspel van de basisverzorging onder de naam DERMACEUTICUM en de doelgericht inzetbare producten.

Alle MSB producten zijn in hun samenstelling optimaal uitgebalanceerd en completeren elkaar op unieke wijze. De werking wordt daardoor zodanig versterkt als een enkel product het nooit zou kunnen.