Medical Beauty Research® – huidverzorging op de grens naar geneeskunde MBR is het resultaat van intensief onderzoek van toonaangevende dermatologen en esthetische artsen.

Het behoort tot de MBR filosofie om alleen de beste werkzame stoffen met de hoogst mogelijke concentratie bij optimale huidverdraagzaamheid, strikt volgens de nieuwste farmaceutische richtlijnen, te gebruiken.

High-tech en handwerk uit Duitsland

MBR heeft zijn hoofdkantoor in het van staatswege erkende en vroeger koninklijke kuuroord Bad Schlema. Het stadje dat rijk is aan tradities, weet precies, net zoals het daar gevestigde bedrijf, hoe men succesvol het „verleden met de toekomst verbindt“.

„made in Germany“ is de garantie voor innovatieve ideeën en uitstekende kwaliteit. Elk product wordt in een kleine, exclusieve oplage vervaardigd en verlaat alleen het bedrijf als het voldoet aan de strenge kwaliteitscriteria.

Exclusiviteit en selectiviteit

MBR is het merk voor iedereen die houdt van het bijzondere en zich dit wil permitteren.

MBR heeft zichzelf de norm opgelegd om unieke cosmetica te creëren die kan voldoen aan uw exclusieve eisen. Hier manifesteert zich voor u niet alleen een product, maar een complex verzorgingsconcept dat wereldwijd uniek is in zijn duurzaamheid.

MBR producten zijn alleen verkrijgbaar in de betere speciaalzaken.

Het MBR verzorgingsprincipe

Voor MBR heeft de betrouwbaarheid van de nagestreefde resultaten de hoogste prioriteit. Hier spelen de mate van penetratie, de concentratie en de verblijfsduur van de actieve moleculen een beslissende rol. Daarom vat MBR het totaal aan werkmechanismen samen tot een eenvoudig, maar effectief principe.

OPENEN, VERZORGEN, SLUITEN

Consequent toegepast is dit de sleutel tot een duurzaam verbeterd en verjongd huidbeeld.

OPENEN
Betekent het losmaken van verhoorningen, die zich uit afgestorven cellen op het huidoppervlak hebben gevormd en enerzijds de jonge cellen belemmeren bij de vorming van een nieuw gelijkmatig oppervlak en anderzijds belemmeren dat de werkzame stoffen diep in de huid binnendringen, om daar hun werking te ontplooien.

VERZORGEN
De hoog gedoseerde werkzame stoffen komen gericht in de verschillende huidlagen. De regeneratie en reanimatie van de huideigen celfunctieskan beginnen.

SLUITEN
Wil zeggen werkzame stoffen in de huid insluiten, die men tevoren heeft aangebracht, deze te verzegelen om zo hun werking te intensiveren. Tevens wordt een onzichtbaar, gladmakend beschermlaagje aangebracht, dat de huid beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Geeft veroudering geen kans.

Wij kunnen onze biologie niet veranderen, het ouder worden niet stoppen.Maar met de juiste huidverzorging kunnen wij de onvermijdelijke tekenen der tijd tegengaan en deze minder zichtbaarmaken.

Dit doel beoogt de productlijn MBR Bio- Change®.

De high-tech conceptverzorging is het wetenschappelijke en betrouwbare antwoord voor herstel van de afgematte, vermoeide huid, voor bevordering van de regeneratie en voor reanimatie van de huideigen celfuncties.

De high-tech producten met hun specifieke werkzame stoffen functioneren doelgericht, overeenkomstig de desbetreffende toestand van de huid, verbeteren het huidbeeld voelbaar en beschermen tegen de nieuwe dagelijkse belastingen. Bij uitstek geschikt als begeleidende intensieve verzorging voor de voor- en nahandeling (pre- en postoperatieve treatments) bij esthetische ingrepen, om de successen van de esthetische artsen langdurig veilig te stellen.

Gecontroleerde stimulering van de celgroei.

Actuele onderzoeken houden zich intensief bezig met het biologische gebeurtenissen op het voorterrein van de hormonen. Deze boodschapperstoffen spelen een belangrijke rol op het gebied van celdeling en celvernieuwing.

De kennis van deze processen resulteerde in de ontwikkeling van een nieuw systeem van werkzame stoffen in de cosmetica – de MBR BioChange® CytoLine®.

De zogenoemde cytokinen regelen en stimuleren de natuurlijke celfuncties positief en maken een gecontroleerde celvernieuwing mogelijk. De duidelijke reanimatie en regeneratie van de cel- en weefselstructuren zorgen voor een opwekkend en verstevigend direct en langdurig effect.

Nieuwe, ongekende huidperfectie.

De ware „pure perfection“ is alleen toegankelijk voor diegenen die geen grenzen stellen aan de verzorging van hun huid.

MBR Pure Perfection 100 N® is de nieuw gedefinieerde, buitengewoon efficiënte Anti-Ageing verzorging die alle dermale en epidermale celfuncties activeert. Deze maakt ten volle gebruik van de beste, momenteel verkrijgbare, werkmechanismen die optimale resultaten garanderen.

Deze luxueuze schoonheidsverzorging is het milde alternatief voor de schoonheidsoperatie en is een effectieve therapie en een overvloedige verzorgende ervaring in één. Schoonheid die te koop is.

Natuurlijke balans voor veeleisende, gevoelige huid

De gevoelige huid reageert op diverse prikkels van het milieu sterker dan de normale huid. Gevoelige huid heeft zijn natuurlijke afweer- en beschermingsfuncties verloren. Een gevoelige huid heeft een zacht verzorgingsconcept nodig dat haar helpt de natuurlijke balans te vinden.

Met ContinueLine med® biedt MBR een perfect afgestemd, uitgebalanceerd verzorgingssysteem voor veeleisende, gevoelige, licht geïrriteerde of zeer droge huid.

Superzachte formules zonder irritatiepotentieel verzorgen, stabiliseren, kalmeren, beschermen en brengen de huid fysiologisch in balans. Tegelijkertijd helpen deze de huid bij het herstel van de eigen afweren beschermingsfactoren, zodat deze beter kan omgaan met aanvallen van buitenaf, en bestrijden vermoeidheidsverschijnselen van de tere gestresste huid.

Mannenhuid is anders

Bij de harde beroepsmatige stress is het ook voor mannen belangrijker dan ooit zich bezig te houden met gerichte huidverzorging. De man van nu weet dat een verzorgd uiterlijk het pad naar succes effent. Mannen zitten in een andere huid en hebben daarom een op de man afgestemde verzorging nodig.

MBR MEN Oleosome verzorgingsproducten zijn effectief, praktisch en ongecompliceerd in gebruik.

Volgens het succesvolle concept van het eerste Duitse farmaceutische high-tech merk verzorgt MBR Men Oleosome de van nature dikkere en robuustere mannenhuid met alles wat deze nodig heeft, om er meer ontspannen, strakker en verzorgder uit te zien.

Fitness voor lichaam en figuur

Schoonheid begint met de huid. Wat ook aan schoonheidsverzorging wordt gedaan, het is in de eerste plaats huidverzorging. Want hoe de huid eruit ziet bepaalt in verregaande mate hoe jong of oud wij eruit zien. Met dezelfde zorgvuldigheid waarmee de gezichtshuid wordt verwend, moet ook de lichaamshuid systematisch worden verzorgd, zodat deze mooi en fris blijft.

MBR, de Anti-Ageing-specialist, biedt met BioChange® Anti-Ageing BODY CARE een op maat gemaakt lichaamsverzorgingsprogramma, waarvan de werking direct voelbaar is en dat snel en ongecompliceerd is.

Want u heeft maar één huid!

Zon betekent levensvreugde en activiteit. De zon stimuleert de aanmaak van vitamine D, activeert de bloedsomloop en versterkt onze afweerkrachten. Zij heeft een duidelijke invloed op ons welzijn en zelfs op ons humeur. Maar overmatig zonnebaden kan de huid blijvend en onherstelbaar beschadigen. Huidveroudering onder invloed van licht, droge huid, Lijntjes en rimpels zijn slechts enkele gevolgen. Dermatologen vragen om adequaat om te gaan met de zon en werkzame producten die, ook in het gewone dagelijkse leven, veiligheid en multiactieve bescherming bieden.

MBR medical SUN care® is de verzorgende zonbescherming met het innovatieve 3- voudige systeem biedt voor elk huidtype de passende bescherming volgens de nieuwste kennis uit de geneeskunde en biotechnologie. Door hoogwaardige werkzame stoffen in een bijzondere samenstelling zijn producten ontstaan die een effectieve beschermende functie, permanente verzorgende en herstellende eigenschappen in zich verenigen.

HP_MBR

Dermaceutische huidverzorging op de grens naar geneeskunde.

MBR verzorgingsproducten zijn het resultaat van intensief onderzoek van toonaangevende dermatologen en esthetische artsen. Het is de filosofie van MBR om uitsluitend de beste werkzame grondstoffen te gebruiken in de hoogst mogelijke concentratie bij een optimale huidverdraagzaamheid, strikt volgens de nieuwste farmaceutische richtlijnen.

MBR is het merk voor iedereen die houdt van het bijzondere en zich dit wil permitteren.

MBR heeft zichzelf de norm opgelegd om unieke cosmetica te creëren die voldoen aan exclusieve eisen. Hier manifesteert zich niet alleen een product, maar een complex verzorgingsconcept dat wereldwijd uniek is in zijn duurzaamheid. Voor MBR heeft de betrouwbaarheid van de nagestreefde resultaten de hoogste prioriteit.

Hier spelen de mate van penetratie, de concentratie en de verblijfsduur van de actieve moleculen een beslissende rol.