THALAC – Cosmétiques & Soins

De zee bevat oligoelementen en mineralen die essentieel zijn voor het leven en onmisbaar zijn voor de balans van het lichaam.

De heilzame werking van de zee wordt op natuurlijke wijze op de huid overgebracht.

De bron: de Middellandse Zee, bakermat van de Thalassotherapie

Het THALAC laboratorium is gevestigd in het hart van een natuurreservaat in Zuid-Frankrijk, aan de Middellandse Zee. Dankzij deze geografische en historische verankering, heeft THALAC kunnen profiteren van de rijkdom van de zee door enerzijds zee-extracten te selecteren en anderzijds samen te werken met centra voor Thalassotherapie die bekend staan om hun expertise.

Ervaring, wetenschap en resultaten

Dankzij een lange ervaring op het gebied van professionele verzorgingsproducten, zijn alle behandelingen en cosmetische producten van THALAC uniek en maken ze gebruik van de uitzonderlijke kwaliteiten van het zeemilieu.

Hun werking en directe en duurzame resultaten worden erkend door schoonheidsinstituten en kuuroorden in Frankrijk en de rest van de wereld.

De zee is een onuitputtelijke bron van rijkdom en inspiratie voor THALAC, dat voortdurend wetenschappelijk onderzoek blijft doen hiernaar, om nieuwe cosmetische formules te kunnen ontwikkelen.

Blauwalg, een concentraat van kracht en natuur

De eerste levende cellen zijn 3 miljard jaar geleden ontstaan in de vorm van eencellige blauwalgen. Blauwalg bevat een sterke concentratie jodium, calcium, magnesium, vitamines en aminozuren en heeft diverse goede eigenschappen: het werkt hydraterend, kalmerend en afslankend. Het wordt gebruikt in het merendeel van onze cosmetische producten voor gelaat en lichaam.

Actieve bestanddelen uit zee, schatten van schoonheid

We maken ook gebruik van planten, oesterschelpen, zeezout, parelmoeren, zee-elastine, collageen en zee-DNA, omdat die de huid verdedigen, beschermen en regenereren. In combinatie met subtiel geparfumeerde frisse en wegsmeltende texturen, zorgen zij dat de cosmetische producten van THALAC effectief en weldadig werken met directe en zichtbare resultaten.

Dankzij de Zee en de Thalassotherapie heeft THALAC een unieke knowhow op kunnen bouwen over de werking van zeebestanddelen en de resultaten van de behandelingen.

HP_Thalac

Thermalisme en Thalassotherapie

De producten van THALAC zijn omstreeks 1990 ‘geboren’ in Zuid Frankrijk, in het centrum voor thalassotherapie Thalacap.
In de producten en in de behandelingen voor gelaat en lichaam zijn cosmetische en thalassotherapie technieken samengevoegd. 
In de samenstelling van de THALAC producten worden de zinnestrelende geuren en kleuren van de Provence gecombineerd met de geneeskrachtige en verzorgende eigenschappen van de producten uit de Middellandse zee, de grote blauwe Méditerranée. Hier wordt gebruik gemaakt van de overvloed welke de zee te bieden heeft, planten, algen, oester-schelpen, kaviaar, zeezout, zee-sediment, zeewater. Producten en behandelingen worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met een team van onderzoekers, wetenschappers en professionals op het gebied van thermalisme en thalassotherapie. THALAC biedt unieke verzorgingsproducten met frisse en delicate texturen, geschikt voor elk type huid. THALAC biedt gegarandeerde resultaten vanaf de eerste behandeling.